søndag den 17. maj 2015

Vigtige diagrammer

Af Julie Meldgaard Petersen, Meike Sørensen og Rasmus Thuesen

I Metusalem har vi fundet det vigtigt, at stille ting op, sådan at man ud fra logisk tankegang, kan forstå dem. Derfor vil vi gøre jer 1.-og 2.g’ere den tjeneste, at illustrere 3 SG-mysterier på grafisk vis.

Startende med sammenhængen mellem Fizzkalis scorepotentiale  og hans alder. Forholdet kan UDELUKKENDE vises lineært, som en stigende udvikling. Manden er en udødelig legende


*der skal gøres opmærksom på, at personen som har skrevet ovenstående linjer ikke har mat-A. 

Dvs. fizzkali + alder = absolute love <3

Det næste vi ønsker at vise burde falde logisk for de fleste, men kan vække forvirring hos frøerne. Casen er HC’s overskæg – én mand, én myte. Alligevel kommer matematikken os til hjælps og vi kan nu forklare overskægget ganske simpelt.


Den sidste illustration burde dog være lettest at forstå. De, som har læst Hemmingway, må vide, at geniet gennem hele sin levetid har benyttet sig af denne simple teori. Der er nemlig tale om intet mindre end ’the iceberg theory’.


 Det forholder sig sådan, at antallet af øl som en gymnasieelev indtager, og den efterfølgende lykke, altid vil have et toppunkt, og derefter en udtoning. Din brandert kan optegnes efter en eksplosiv berettermodel – glem ikke det, når du fyldt af anger slænger sig hen over toiletkummen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar