søndag den 17. maj 2015

Tips og tricks til den perfekte SG-fest!

Af Metusalems Redaktion

Nu har der været  årets sidste – og for 3.G’erne allersidste, fest. Det betyder naturligvis også, at det er er noget som vi 3.g-ere må give videre. Det er tid til at finde alle de beskidte kneb frem, for hvad er en gym-fest uden alkoholsmugling? Hvis du er træt af de sædvanlige metoder (som vi af diskretionshensyn ikke vil komme ind på her) eller har fundet dem uvirksomme, så læs endelig videre! Vi har nemlig lavet vores research, og fundet frem til de absolut smarteste måder at medbringe den måske ikke helt legale alkohol til den længe ventede fest.

Metode 1: Løs kjole og strømpebånd med pose!
Denne metode er måske mest tiltænkt de hun-kønslige festgængere, og kræver en kjole med en vis vidde. Som det ses på billedet, går den i alt sin enkelthed ud på at få fat i et strømpebånd, og på det montere en eller flere poser, som kan fyldes med små flasker. I mangel på strømpebånd, vil et hvilket som helst andet slags bånd rundt om benet sandsynligvis også kunne gøre det.


Herudover, har vi en lille tilføjelse. Det KAN jo ske, at en emsig vagtmand finder på at lave lår-klapperen, og derved finder dit hemmelige lager. DERFOR vil det måske være en ide, at udnytte thigh-gappet (eller placere flasken lidt længere nede) og fastgøre flasken på indersiden i stedet for ydersiden af benet.

Om tømmermænd
Hvis alkoholsmuglingen skulle tage overtag, og du derfor ender med at have det noget ubehageligt dagen efter, har vi også et lille råd for det. Der er naturligvis de sædvanlige råd om at spise brød, drikke vand, spise agurkeskiver, drikke grøn te osv. men herudover er der også en sødere løsning, som består i at spise massere af honning! Ifølge undersøgelser, fremmer den fruktose, der findes i honning nemlig nedbrydningen af de stoffer, der giver tømmermænd. I kan takke os senere J

Pringles rør:
Step 1: Køb Pringles. Step 2: Spis Pringles. Step 3: Gem flaske med alkohol i røret. Step 4: Dæk flasken med enkelte tilbageværende chips. Således har man også sørget for at få lidt ekstra kalorier indenbords, fandt man ikke alkoholen nok i sig selv. 

Så er der toast!
Er du ikke den store toastspiser, findes der nu et nyt formål med denne delikate spise. Men er du på den anden side en stor fan af toast, er følgende blot endnu end undskyldning for at købe mere af denne smagsoprinde fødevare. Ved at udhule en hel pakke toast (med undtagelse af første og sidste skive) er pakken nu et optimalt sted for en flaske vodka.

Hug en hæl og klip en tå:
Slut med kolde, klistrede flasker ned i kavalergangen, alt du nu skal gøre er blot at have et par ekstra sko med i tasken, hvilket de fleste piger har i forvejen, eftersom mændenes kvindehad har overlevet helt op til det senmoderne samfund. I disse sko gemmes nu mindre flasker med alkohol, som eventuelt kan skjules yderligere med et par sokker. I kan stole på, at ingen vil forulempe jeres gamle, svedige sneakers i tasken.

Frøernes største chance for blowjob:
”The Crotch Wine”, eller med andre ord, de fleste drenges største chance for lidt action, kommer især det mandlige køn til gode. Køb en go’ gammel papvin og fjern pappet. Posen med vin proppes nu møjsommeligt og varsomt ned ved siden af de ædle dele, så vendes ud mod lynlåsen.  Således bliver det lige pludselig meget lettere at få pigen knælende foran jer. Er I dog så heldige at drikke den før knælende pige fuld nok, bør I huske at fjerne posen med vin før yderligere fornøjelse. 


Solcremen:
Den tomme flaske solcreme er ganske vidst et gammelt trick, men kan måske inspirere til lignende eller mere originale opfindelser. Vask og skold flasken med solcreme og genfyld nu med vodka.

Udnyttet gaffa:
Selvfølgelig minder vi jer også lige om muligheden for at udnytte ideen om en ølmave, krumbøjet ryg eller større bryster ved brug af alles elskede gaffa tape. Her forslås igen poser med vin fra papvin, da disse tilpasser sig jeres kropsform, og derefter udnyttes gaffa tapens fulde potentiale. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar