søndag den 17. maj 2015

Årets 3.g'ere

Af Caroline Elisabeth og Line Drewes

Thor Dahl Jacobsen 3.c
Prins Henrik. Pisse overlegen type der redigerer sig selv ind i de mest fucked up billeder.  Thor har et ry for at være en drukmås og en scorekarl. Nu har vi så redigeret Thor, i en ramme som vi fandt passende.


Cæcilie Valla Broman 3.d
Kære Cæcilie valgte at fortsætte sin studentereksamen, trods at der kom en masse problemer i vejen. Vi fra Metusalem har stort respekt for hende!Meike Sørensen 3.b
Bjarnes venstrehånd, stemmen i højtalerne og ansigtet til morgensamlingerne. Udover at hun er redaktør for Metusalem er hun også aktiv i andre udvalg på skolen. Meike har helt sikkert været med at ændre mange forhold her på skolen, til gavn for alle elever.Rikke Müller Nielsen 3.b
Rikke, eller Medina Thorning  som nogen også kender hende som, er SG’s sangerinde, elevrådsformand og Tinder-guide. Rikke er ikke bleg for at sige sin mening, hverken politisk eller personligt. Vi ser frem til at se dig på toppen i Folketinget om et par år.

 Mads Løth Nielsen 3.e
Fredagscafeens ansigt og SG’s champagnekonge. Mads har taget fredagscafeerne til nye standarder og har bragt beerpong og diverse andre druklege på fredagscafeens skema.

3.g-Drengene fra ODM (Daniel William Touma, Mathias Dela Cruz Hansen og Benjamin Mann-Nakel 3.b)
SG’s boyband gjorde allerede deres første store entrance da de startede i 1.g. De har igennem deres tid på gym startet deres kære hjertebarn Oh Dear Mary, som har fået stor succes og sikkert også knuser mange pigehjerter.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar