søndag den 17. maj 2015

Skoleårets sidste gossip

Af Gossip Girls

SG! Længe siden, men nu er Gossip Girl tilbage med mere til jer tørstige SG’ere. Den sidste omgang (i februar) var meget omdiskuteret og flere af de involverede skrev i protest og udviste hverken evner i at stave til ”Metusalem” eller i den berømte disciplin: BENÆGT BENÆGT BENÆGT.

I denne omgangs sladder kommer der up to date news, men også et nostalgisk gensyn med det forgangne gossip-år.

Generelt har der sgu ikke været så meget snusken i krogene – måske har folk været skræmt efter sidste blast. Ikke en gang efter Kongernes har der været noget i stil med sidste artikels skandaløse indhold… Folk har enten været alt for wasted eller så piv ædru, at der absolut ingenting skete til kongernes fest. I hvert fald var det en aften med rigelige fald, bræk, vin og dans, og det er vel også godt nok. Det var ret kogt og Beta ligger måske ikke op til en ny Hangover film. Dog har vi snuset os frem til lidt:

En 1b dreng fik tisset sig en tår og glemte vist at låse døren, hvorefter en pige sneg sig ind. Hun smuttede igen, men da han var færdig, kom hun listende tilbage, og de gjorde, hvad der skulle gøres. If you know what I mean ;-)

En skøn metus på den anden side af dansegulvet fik (igen) kysset lidt med vores allesammens krøltop, men han var langt fra den eneste, der fik lidt mundsalv med på vejen. Næste morgen befandt hun sig også i anden seng end sin egen, men så fremmed var den nu ikke, after all…

En musik-dude bestak en uskyldig frø til gengæld for et kys, med en vis, afklædt video, som ikke ønskes at komme ud i dagens lys. Musik duden vidste vist godt, hvordan han skulle spille sine strenge… 

En lille frø har sunget en sang om et åh så godt kys med en eftertragtet dronning, som eftersigende skulle have kysset fantastisk og erfarent, det viste sig senere at dette kys var livligt opdigtet – men hey, man må gerne drømme #Ihaveadream.

Lærerne slog sig også løs, vi har både hørt om SMS’er til elevers ekskærester og klask i røven, den skal aldrig have for lidt, og Gossip Girl holder altid øje. Selv i dette år, fyldt med akavede kys, illuminati, mærkelige begivenheder og bræk.

XOXO gossip girl.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar