mandag den 20. april 2015

Henriette Sørensen - SG's nye elevrådsformand

Af Laura Bøgelund Gravesen

Henriette fra 2d er den nye formand for skolens elevråd. Derfor er det oplagt at høre lidt om, hvad hendes visioner og planer er for skoleåret 2015-2016.

Hvad er dine visioner for Elevrådet?
- Elevrådet skal bibeholde en positiv og åben atmosfære, så alle elever altid kan føle, at de kan komme og blive hørt og få indflydelse, samtidig med de kan danne nye venskaber på tværs af årgangene. Det er vigtigt, at vi elever fortsat skal have en stor stemme i skolens dagligdag, og derfor vil vi i Elevrådet sørge for stadig at være i aktiv dialog med ledelsen. Vi vil sørge for, at elevernes ønsker bliver hørt.

Hvad har du af planer som formand?
Jeg ønsker, at elevrådet skal blive et endnu bedre talerør for eleverne på skolen. Det skal være muligt for både medlemmer og ikke-medlemmer at blive hørt, så vi kan videreføre deres ønsker. Jeg vil også sørge for, at Elevrådet fortsat er tydelig i skoledagen ved at være synlig til morgensamlinger og lave flere kampagner for at fortælle eleverne om vores arbejde. Som formand vil jeg også sørge for være aktiv til møder med ledelsen og sørge for, at eleverne og vores ønsker bliver inddraget mest muligt i ledelsens beslutninger.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar