mandag den 20. april 2015

2.C på studietur


Af Mathilde Valsgaard Hansen, Amalie Jørgensen og Katrine Møgelvang

2.C var i Barcelona. Og det er vist rimeligt at sige, at turen var mere end vellykket.

Bukser, Boulevard og bitchfight
Vi blev indlogeret på et hotel, der lå så centralt som muligt, og diverse clubs og barer lå inden for en yderst rimelig radius. Favoritstedet blandt de danseglade blev hurtigt Boulevard, en natklub på Ramblaen. Men som man siger; der er ikke noget der er så godt, at det ikke er skidt for noget.. eller noget i den stil. Og Boulevard blev da også scene for et større skænderi. To 2.c-piger røg i totterne på hinanden. Der blev råbt, og der blev grædt, og der blev vist nok også slået, men dagen efter stod i forsoningens tegn, og alt endte egentlig ret lykkeligt. Men dramatikken stoppede ikke her, da en af los chicos en morgen efter solopgang pludselig vågnede op stående og opdagede, at han befandt sig på gangen i hotellet uden sine (yndlings-) bukser, men til gengæld iført en enkelt sok. Desværre kunne han ikke liiige erindre, hvad der var sket i hans liv de sidste tre timer! Trods et forsøg på at søge hjælp hos rengøringsdamerne (excuse me have you seen my pants??!), er bukserne stadig ikke blevet fundet…

Alkohol, adjektiver og akavet
Jaja, vi kan lige så godt sige det: der blev indtaget rigelige mængder alkohol på turen. Og adjektiver som våd, voldsom og vedvarende er ord der beskriver tømmermændene på fin vis. En elev blev så fuld, at hun på den efterfølgende dags ekskursion præsterede at knække sig 10 gange på en halv time i Barcas heldigvis talrige skraldespande, hvorefter hun blev sendt hjem i seng!

Rune og røvdårlig morgenmad
Okay, turen til Barca var en ægte vinder, men hotellets morgenmad var det mest taberagtige måltid, der længe er set. Dette fik den medvirkende mandlige lærer til at tilbringe mange morgenstunder på Starbucks, men mest fordi han er en ægte white girl. Morgenernes nedture blev dog opvejet af de mange finkulturelle indslag. Blandt andet tilbragte vi en dag i selskab med Rune, som bor i Barcelona og klart mente, at 30 er det nye 20- han kørte den ægte smartfyrs-attitude med tilhørende terrasse. Og på terrassen endte vi, hvor klassens trylleekspert charmede sig for alvor ind på den ældre dansker, der fattede hat af de korttricks.

Campionen, cityfans og clubbing
Ja, det er sandt! I 2.C havde vi æren af at være på studietur med den levende legende, selveste El Campione, JP, Jyllands Hansi Hinterseer; vores alles Jakob Poulsen. Og hvis der var nogen, der troede, at det ikke blev en fest, så tog de i hvert fald fejl.. Mindre sjovt blev det ikke af hans deltagelse i Barcas natteliv (som han i øvrigt ikke følte sig inviteret nok til), og efterfølgende levende genopfriskninger af nattens overværede eskapader på diverse barer, der ikke sjældent fik os til at krumme tæer af flovhed- og stadig gør det. JP elsker anekdoter. Desuden var byen fuld af stive og glade Manchester City fans, der bestemt ikke gjorde stemningen mindre fed og opstemt. Nogle af dem anstrengte sig så meget for at sprede glæde, at de spredte lidt for meget… #penisonshow #mændidametøj

El tapas, elskov og el power of el Chile
Når man er i Spanien, er tapas et must.. Or so we thought. Vi var i hvert fald slemt skuffede efter en indtaget omgang reje-rester med ukogt risotto. Efter lidt snak frem og tilbage blev vi dog enige om, at klassens eneste reelt spansktalende måtte forsøge at få skåret regningen ned. Til alles overraskelse lykkedes dette i en sådan grad, at vi nærmest betalte ingenting, og endda blev der serveret et glas Cava til alle på husets regning (Chile 1, Spanien 0). Det bragte humøret tilbage, og vi fortsatte ufortrødent ud i Barcas natteliv- nu med fine fornemmelser og uden madforgiftning- win!
Var der elskov på Barcaturen? Muligvis. Var der almost elskov? Hele tiden. Der var så mange ungdoms-hormoner og spansk lidenskab i luften, at det næsten førte til sexy times blandt klassens medlemmer- Barca=incest? Ingen ved det, meeeen man kan have sine anelser. Heftigt var det i hvert fald, og kønne var optakterne ikke at se på- spørg selv Campionen, der overværede det meste, mens han sad som centrum i ringen af øldrikkende elever. Eftersigende går han stadig i behandling efter denne tur, og vi beklager de ting, han måtte lægge øjne og ører til. Men vi tror nu ikke, at han havde noget særligt imod det… 

Lisbeth, love og ludere
Ud over JP var også historie-Lisbeth med på tur, den sidste nogensinde for hende, snøft, Lisser gik nemlig på pension direkte fra lufthavnen i Kastrup. Som en bonusinfo kan det oplyses, at Lisbeth har indkøbt vandrestave, så pensionisttilværelsen bliver ikke så lidt vild! Vi sørgede for at give hende en god sidste studietursoplevelse med i bagagen, hvis vi selv skal sige det, og hun delte ud af sine mange erfaringer med flirteri og los hombres. Der var altså massere af kærlighed til Lisbeth, men nogle af drengene fra klassen blev også tilbudt en noget anden form for kærlighed af nogle ret så opsøgende kvinder på gaden. Ifølge drengene afslog de tilbuddene som de gentlemen, de er, men det må være op til den enkelte at fortolke, hvad der i virkeligheden skete..

OMG, OL og omkommet
OMG Barcelona er ikke andet end trapper. Trapper og kirker. Og trapper. Og vi afprøvede dem alle sammen. Vi vil gå så langt som til at sige, at Barcelona for fremtiden burde overveje at stemme om navneforandring- vi foreslår Trappelona. Kombinationen af trapper og tømmermænd er ikke rar, og det vage tempo resulterede i en mindre lærer-elevkonflikt. Dels fordi vi ikke lå i overhalingsbanen, men også fordi en vandpause åbenbart er svær at definere. Er smoothie en del af en vandpause? Kan en sandwitch købes samtidig med en vand? Svarene var ifølge Lis og JP nej og nej- for det tager jo alt for lang tid. Og den dag var der ikke lutter kærlighed og god karma i luften. Det hjalp heller ikke, at den olympiske by, som vi bare skulle se, var ret grim og egentlig overall pænt taberagtig.

Nordjylland, neck kissing noget med numre
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det var en særdeles god scoretur for de i alt 19 singler, vi havde med. Og således scorede 14 ud af de 19- nogle af dem adskillelige gange. Det var i denne forbindelse en stor fordel, at vi på turen rendte ind i en stor gruppe drenge fra Nordjylland. Desværre ikke fra Lemvig, det kunne ellers have været sjovt, heh. På trods af kommunikationsbesvær og kultursammenstød blev flere par dannet til tonerne af Giz-præsidenter, der eftersigende lige er landet i Jylland. De fleste scoringer gled relativt let ud i glemslen, mens andre forbliver intakte minder- hvad end det ønskes eller ej. Således scorede en pige i en massiv brandert en noget ældre herre.. Rygtet siger at han var 30..  Det blev dog ikke bedre af, at han det meste af aftenen slikkede på hendes hår, når ikke han snavede med sin irske amigo.. og eftersigende sluttede han aftenen af med at skide i barens toilet.. What a catch!

Afgang, armod og anden gang
Fredag var hjemrejsedag.. Sikke en tur. De fleste fra klassen var klar til aftalt tid. Bortset fra et helt pigeværelse, der havde glemt at sætte alarm. De fik travlt med at blive klar og pakke tasker- på rekordtid (6 minutter) og med ret morgengrimme ansigter nåede de dog med bussen. Imens talte et drengeværelse deres forbrug sammen. 16.000 på en uge + det løse. Dette udelukkende på Sex on the beach og andre procentholdige væsker. Måske det kom sig af, at de besluttede sig for at afprøve hele drinks-kortet på Temple Bar? Ingen ved det.
Det har ihvertfald uden tvivl været en le-gen-darisk tur. Og alle os i 2.C arbejder hårdt på at kunne gentage succesen snarest muligt. VI giver Barca 2015 6 ud af 6 metusalemmer- kan man andet???

Mathilde, Amalie og Katrine, 2.C

Ingen kommentarer:

Send en kommentar