mandag den 20. april 2015

Anmeldelse: SG look-a-like


af Meike Sørensen

Onsdag d. 25 marts stormede en ny SG tendens frem – ’SG look-a-like’-siden, som inden for kun to dage opnåede status af hele 500 likes. Siden består af hurtigt sammensat collager, indsendt af elever fra alle årgange, der i dens grundform kunne minde om den gamle kending ’Solrød gym – banan elskere’ der lige pt. soler sig i hele 862 likes. Alligevel fornemmer Metusalem en vis afvigelse fra banan-konceptet, der til forveksling kunne minde om Metusalems egen look-a-like trend, som herskede i 2011. Den populære rip-off hybrid må dog alligevel siges at have en god gang humor i sig, som uden tvivl gør trangen til facebook-overspringshandlinger større. Inden for sidens første to dage har den kastet hele 30 look-a-likes af sig, hvorom man må sige, at der er mange som rammer spot on, herunder vil Metusalem særligt pointere sammenligningen af Jonathan Olsgaard og fyren fra cola-automaten, samt Taniya Mudalige fra 3.b, der åbenlyst ligner Michel Jackson.
Billedet forestiller føromtalte Jonathan Olsgaard (ofte omtalt i Metusalem som "lille-Rulle" grundet hans storebror, der er berømt og berygtet i nogle SG-kredse og går under navnet "DJ Rullekrave") og så fyren fra sodavands-automaten i kantinen, som vi jo alle kender så godt.
Dog vil den hårde anmelderfinger blive sat på sidens også mere skæve set-ups, der giver look-a-like konceptet et noget forhastet og mindre gennemarbejdet udtryk. Derfor bliver dommen fra Metusalem de vilde 3 ud af 5 metusalemmer, for et humoristisk indslag, der kunne trænge til større gennemarbejdelse. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar