torsdag den 12. februar 2015

3.c i bruxelles (legendarisk)

Af Katrine Lionett og Julie Meldgaard Petersen


3.c samledes i terminal 3, hvor der ingen tvivl var om, at dette ville blive en le-gen-darisk tur med the one and only, CAM-PI-ONEN. Første aften blev der spist kebab i en biks, hvor en lille tyk baguette fandt det vildt morsomt at filme de sultne solrødder #famous #15minutesoffame #promotingskaderaldrig #vifinderdempåfacebook.
Derudover blev vi utroligt dannede og besøgte både NATO’s hovedkvarter (hvor JP følte sig hjemme), den danske repræsentation i EU, EU-kommissionen samt das Parlamentos. Ved sidstnævnte fik vi et formidabelt og velforberedt gensyn med den kære, velkendte Jeppe K fra Socialdemokratiet, som skævede måske lige en tand for meget til en anden velkendt blondine #pvvffudr #knepmighårdere. Det var også her, at en anden blondine fik sig en på øjet #roughnight #sleepingbeauty.

Da det blev lørdag havde den kære El Campione årsdag, hele 35 somre de damer og herrer og det skulle naturligvis fejres med creme til pungen, lort og shots #DETSKALFJERES #duskalfjedres. Det fandt naturligvis sted på baren Delirium, som var en fast inventar på alle ugens dage. Her blev alle 3000 forskellige øl smagt og testet. El Campionen fik ikke en tur til Paris, som ønsket, men derimod fik hans kæmpe guns opmærksomhed fra uforudsete kanter #gunshowatzityzlub. Apropos Zity Zlub og kæmpe guns fik en tredje velkendt blondine noget på den dumme, så hverken ganer eller trusser var tørre resten af ugen #vandfaldikaminhylden #julemanden, tak for gave skat :o)

Mandfolkene/the pussies derimod hyggede sig gevaldigt med deres egen lille juleaften på værelset med både gran i håret og pikken #høhø. The buffalo soldiers vender stærkt tilbage til Harders Cup og tæver arro-banden!
En anden pige fra klassen mistede sin pumpe, som heldigvis blev fundet senere samme aften af den tredje blondine, med jern insemineret i både krop og sjæl #stivpikogkrykker #detnogetderrykker. Vores allesammens pirat fik lidt for mange belgiske øl og shots og endte med at vridde sig på Zity Zlubs gulv og mistede både forstanden og klappen for øjet #ayay.
Alt i alt var det en le-gen-darisk og ustruktureret tur, med alt for mange øl, vafler og latterlige sexlege. Tak for denne gang Bruxelles, følg med i studietur part 3 til Italien næste år! (Stiv fisse i modvind)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar