torsdag den 3. april 2014

Hr. Glad

Af Hr. Glad 


Aaaah forår! Ja du hørte rigtigt, FORÅR! Vinteren er officielt forbi, og det er tid til at smide de fleste af lagene, og byde foråret velkommen.
Foråret er endelig kommet til det dejlige danske land! Landet der nu stråler med solskin, bugner med flotte farver fra ny-udsprungne planter og synger med fuglesang, hvor end man går hen! Folk elsker nemlig foråret, og glæden stiger eksplosivt over hele verden! Men hvad er der egentlig ved foråret som gør os så kisteglade?
Forår er livets tid! Det er en tid hvor der er plads til nye ting! Forår er en opvågning, hvor man får lyst til at stå ud af sengen, man får lyst til at forlade huset bare for at komme ud og se alle de nye ting som springer frem efter vinteren, eller alle de gamle og genkendelige ting som har overlevet sneen! Foråret er en tid hvor man virkelig kan huske at glæde ikke KUN er at finde i penge, eller andre materialistiske genstande.
Glæde, som foråret rigtig kommer med, er faktisk så vigtigt, at de Forenede Nationer (FN) har besluttet sig for at verden skal have en officiel dag, hvor vi fejrer den. Vi fejrer ikke nogen person eller nogen større begivenhed, vi fejrer bare GLÆDEN! Den dag er blevet døbt ”International Day of Happiness” og i år faldt datoen for dagen den 20. marts som også officielt er forårets første dag!
Foråret er også en højtid som gør en speciel gruppe gymnasieelever glade, nemlig 3.g’ere! Disse kloge og super seje individer får nemlig huen på snart, og kan dermed kalde sig selv studenter. De bliver belønnet for deres tre år med slid og slæb, afleveringer, fremlæggelser og eksamener, og får dermed en støtteklods som kan hjælpe dem med deres fremtid. Med gymnasiet i ryggen, har de mulighed for at opnå glæde ved at være det skridt nærmere på det job de drømmer om, den beskæftigelse som de helst kunne tænke sig! Men med det, skal man også huske på at man ikke kun finder glæde i en god karriere med god løn. Glæde er så simpelt, og man skal til tider ikke tænke så meget over det, eller strække sig så langt for at opnå den. Man skal huske at lægge mærke til glæden der er omkring dig, og glæden ved bare at være hvem man er, hvis man gør det, så er der intet der kan ødelægge en god dag, ikke engang dårlige karakterer!
Til slut, vil jeg give jer to citater, og to sange som i kan lytte til mens i nyder foråret så jeres glædes-meter kan flyve helt til tops! ”Happiness is the truth of who you are.” som sunget af Pharell, og selvfølgelig John Lennon’s berømte svar, som han gav da hans lærer spurgte ham hvad han ville være når han voksede op. ”I just want to be happy.” - tænk over dem og hav et dejligt forår alle sammen!

From Bump to Buzz/Something New - Tom Fletcher - http://www.youtube.com/watch?v=yJ7-v7xVm3I
Happy - Pharell Willams - http://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM

Ingen kommentarer:

Send en kommentar