tirsdag den 3. december 2013

Også jeg var frø engang...

Af Laura "Lucca" Hagen 


Og jeg husker det, som var det i går. Den akavede tur ned ad den røde løber, første fredagscafé, hvor man strippede på scenen, the walk of shame ned til HC’s kontor for ikke at forglemme den uhæmmede stribe af mors hjemmelavede forlorne hare, der blev leveret tilbage til skolens skraldespande eller håndvask efter et par øl eller 3 for meget. Vi har alle været der og vi vil alle prøve at være der, så for at afklæde de yderst seje, stilede og alt for selvsikre 2. og 3.g’ere, vil jeg nu uden videre omsvøb byde alle frøer velkommen til et eksklusivt indblik i redaktionens frøtid:

For at starte med de to dejlige damer, der styrer Metusalem med hård hånd, kan jeg indvie i, at ikke alle øjeblikke af deres tid på SG har været lige så fejlfri. I frøtiden var også de nemlig grønne og kvækkende. Disse to var nemlig så vilde efter den lækre stemning til SG’s fredagscafé, at de tre gange prøvede at snige sig ind på Tex efterfølgende – selvfølgelig udelukkende for kun at blive smidt ud igen, da ingen af dem var over atten.
Fem konger prøvede også i deres frøtid, at tage en øl efter skole ude i centeret. Der måtte de desværre ikke sidde, så pludselig blev HC og Bjarnes cykelskur læstedet for deres humlebehov. Dette resulterede dog i nogle ret pinlige optagelser på videoovervågningen, der blev fremvist under et møde med Bjarne himself kun to uger efter, de var startet på skolen.
En frisk skribent syntes også, at et fritidsjob kunne være tiltrængt ved siden af gymnasiet. Derfor kom hun på prøvevagt på Kong Kaffe i Waves, hvor der ikke blev lagt nogle grænser for kampen om jobbet. Hun viste nemlig røv til både kunder og personale indtil en kunde gjorde hende opmærksom på den ekstra service, der blev ydet.
Elevrådet er også kendt for sin varme velkomst til de friske frøer. En frisk frøtøs blev så hjerteligt budt velkommen, at hun besluttede at give lidt igen og holdt en hjertevarmende tale for hele elevrådet. Afsluttende hoppede hun op på ryggen af vores alles ”Der Claus” kun for at falde ned igen og tage hjem med en hjernerystelse efter den rystende tur ind i elevrådet.
En anden frøtøs blev også revet med af kærligheden til en SG-fest. Her blev hun akkompagneret ud på toilettet af en ældre fyr, der gerne tilbød sine tjenester for hende. At hun havde russere i lysthuset holdt hende heller ikke tilbage og heldigvis var han også for fuldt til at bemærke det, selvom han fik smagt efter – på hendes opfordring efter han ikke havde fattet afvisningen.

Håber I har nydt dette indblik i den forgange frøtid og har opnået en forståelse for, at en enkelt trusseløs dans på et bord ikke er jordens undergang – vi ved godt, I er frøer, vi har selv været der.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar