søndag den 1. december 2013

Gallakåringer 2013 på Sg (smuk galla)

Af Katrine Lionett & Malte Thyregod


Metusalem har igen fået æren af at udråbe dette års gallakåringer, hvilket indebærer de smukkeste, mest avantgarde, årets gallapar samt den største gizz præsident. Det var naturligvis svært at udpege og udvælge, da der jo er så mange smukke og flotte mennesker på SG, men her er i så fald et udpluk af nogle af dem, som gjorde sig ekstra bemærket. I år fik de dog også smidt et par spørgsmål i hovedet, så netop du kan få et indblik i, hvorfor de ser ud som de gør. Nogle af dem har også røbet nogle fornøjelige ting om dem selv…

Årets galla par 
Cecilie Grubb fra 2z og Benjamin Mann-Nakel fra 2b

Du kan ikke komme uden om dem, for så meget kærlighed på ét billede er kun muligt for Cecilie og Benjamin. De gjorde sig i stor stil bemærket på den røde løber først og fremmest grundet deres nydelighed og den måde de matchede – langt udover kjolen og butterflyen. Søde er de.

Smukkeste 1.g'ere
Almanda Terese fra G4 & Benjamin Sloth fra 1p

Almanda så forrygende ud efter, at hendes kusine havde været med til at gøre hende klar. Derudover påstod Almanda, at det vildeste hun nogensinde har gjort er at rejse væk fra familien i et år til USA. Cool.

Iført Ralph Lauren er der ingen undtagelse - ingen fest, uden hest. Selvom Benjamin er HF’er mente han, at han simpelthen var født smuk, og så identificerer han sig selv med supermand.

Mest avantgarde 1.g'er
Mikkel Rasmussen fra G8

Hipsteren over dem alle, Mikkel. Iført hat, briller og en butterfly af, ja tro det eller ej men… velour. Der var ingen tvivl der, denne pris skulle Mikkel have.

Smukkeste 2.g'er
Emil Hvilsom… eller Voldsom fra 2c

Imens alle andre har brugt timer, måske dage på at gøre sig klar til galla er der nogle som har brugt noget nærmere minutter, eller bare ingen tid på at gøre sig klar. Deriblandt er Emil, som ser sig selv som lidt af en rebel. Mon ikke fotografen til festen mente det samme? For da han diskret tog et billede af ham, var Emil så godt som klar til at kaste en gaffel efter ham…
Men man kan da ikke andet end at trække lidt på smilebåndet, for smuk er han sgu alligevel.

Mest avantgarde 2.g'ere
Michala Leiper fra 2x & Cecilie Regenberg fra 2b

Michala skilte sig ud i mængden med sin kulturelle kjole og selvom den var et impulskøb, var der alligevel en tanke bag den. Hun ser nemlig den japanske kultur og livsstil som sin største inspirationskilde.

Cecilie gik totalt imod strømmen og dog, for selvom hun var iklædt suit var den noget så feminin peppet op med krøller og hæle. Cecilie magtede nemlig ikke at gå ud og købe en ny kjole. Ikke desto mindre er der en anden ting, som Cecilie i den grad magter, og det er… gulerødder. Ja, gulerødder. Det er i hvert fald Cecilies livret eller nærmere ynglings spise.

Smukkeste 3.g'ere
Amalie Danberg fra 3a & Matthæus Johansen fra 3d

Amalie strålede i langt højere grad end selv Rihanna kunne beskrive i sin flotte stropløse kjole. Hun ville nemlig gå hele vejen og være fuldstændig fuldendt i sin lange og aldeles unikke kjole, som sad så smukt på hende.

Matthæus strålede bestemt også i suit and tie og ville gerne takke sin mor og far for sit smukke ydre. Han vil dertil også takke sine armbøjninger og indtagning af vitaminpiller for at se så godt ud. Så lad os takke guderne for gode gener og lidt sved på panden for dette smukke væsen.

Mest avantgarde 3.g'er

Mikkel Berg fra 3z

Mikkel gik hele vejen i sin påklædning til galla og ville egentligt oprigtigt for real gå hele vejen, hvis han rent faktisk havde fundet sig et pingvinkostume. Men han faldt altså over dette først, og det blev så førstevalget. Mikkel indrømmede desuden også, at en af de vildeste oplevelser han har oplevet var at vågne op på Burger King’s toilet sidste år efter galla afterparty uden at vide, hvorledes han var havnet der… Yolo, ja det tror jeg vist nok. 

Årets gizz-præsident

Lasse Lauritsen fra G2
Lasse lagde hårdt ud til sit første års galla med hele to damer om armen, respekt. For Lasse har nemlig ikke lavet penge (for han havde nemlig ikke råd til nye gallasko) men damer. Lidt gizz har man da lov at være. Det bliver spændende at se til de fremtidige gallafester, hvorledes han vil overgå sig selv. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar