søndag den 1. december 2013

Nyt fra elevrådet, no. 2

Af Christine Claudi


Elevrådet var i oktober måned på en utrolig fed hyttetur, hvor der ikke mindst blev arbejdet for at skabe et bedre sammenhold på tværs af Elevrådet, men også hvor der blev lagt fokus på Elevrådets rolle og nogle konkrete arbejdsmål for Elevrådets mange forskellige udvalg (aktivitetsudvalget, praksis- og kantineudvalget, lærer og elevforhold, mentorordning, samfundshjælp, morgensamling). 

Et af de udvalg, som har særligt har vist sig på det seneste er Praksis- og kantineudvalget, som har forsøgt at få mere kvalitet i kantinen og sundere mad. Udover det arbejdes der på at få lavet en vandpost i B-fløjen, som formentlig vil komme efter nytår, og yderligere et pantsystem, hvor skolens elever kan aflevere deres vandflasker, når de køber en ny frem for at smide den ud. Med dette får vi bæredygtighed ind på skolen, da vi passer på miljøet ved at genbruge.

Lærer- og elevforhold har i november måned fået forlænget lektiecaféerne i matematik og fysik fra kl. 15.00-17.00. Det er grundet de nye skemaændringer, som har medført at mange elever først får fri kl 15.35, og derfor er der dårligt tid til at få hjælp. Der er til at starte med lagt fokus på matematik og fysik, da det oftest er dem, der er mest velbesøgte.

Der har også været gang i Aktivitetsudvalget, hvor der har været bordfodbold turnering samt et talentshow, hvor penge ubeskåret gik til børnene i Syrien.
Eleverne på skolen har endnu et spændende arrangement i vente - nemlig et julehygge arrangement, hvor der vil blive klippe-klistret og hygget med musik og noget til ganen.

Der sker en helt masse nye og spændende ting i Elevrådet, og der arbejdes for at forbedre tingene på skolen for eleverne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar