søndag den 1. december 2013

Anmeldelse: Galla på sg

Af Jasmin Alexandersen


I Månederne op til den 22. nov. er ordet ”Galla” på alle SG’ers læber. Selve ordet ”Galla” sætter et fantastisk mindmap i gang! Galla, årsfesten, før julefesten - kald den hvad du vil, det er den største fest udover kongernes fest.
Som pige går vi ud og køber en kjole som er alt for dyr, og som vi ved, at vi kun får brugt den ene gang! Men gør det alligevel fordi, vi bare den ene nat vil føle os som prinsesser og ubeskriveligt smukke. Og alle de flotte fyre ligner prinser for én aften!(denne gang er det prinserne der skal kysse frøerne). Slips eller butterfly er et must, og pigerne i de høje hæle, SÅ BLIVER DET IKKE BEDRE!!
Men spørgsmålet er om Galla levede op til alle vores forventningen? Eller ville en aften på Tex havde givet et bedre resultat?  Fordi, vi har jo alle haft forventninger til denne store begivenhed, med kjoler, limo’er og den røde løber. Men levede Galla op til vores forventninger, eller havde vi pisket stemningen alt for højt op?
Personligt ville jeg have ønsket lidt længere tid, hvor der blev taget billeder, så man kunne huske denne uforglemmelige aften.
Men kære SG! Med fare for at lyde som Helle Thorning-Scmith; Vi gjorde det! We ruled the world! Bare den ene aften! Kjolerne, smokingerne, skoende, for ikke at tale om musikken, det hele spillede MAX!  Denne fest bliver svær at overgå, men skal det stoppe os i at forsøge endnu en gang? NEJ kære SG! Selvfølgelig skal det ikke det! 
Jeg kan kun sige:
Bravo kære SG-elever BRAVO! Vores kære Tex må stramme lidt op, hvis de vil overgå Galla 2013.
Gallafesten får 4 ud af 5 metusalemmer:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar