mandag den 20. april 2015

Leder, april 2015

Af Meike Sørensen og Sofie Rechendorff Andersen

Så blev det april og kun lidt over en måneds-tid tilbage låst inde mellem de røde mursten, før vi lukkes ud, fuldstændig overladt til vores egen arbejdsmoral i den længe ventede "læseferie". Vi har i denne udgave af Metusalem en ordentlig omgang guf til jer alle sammen! Så hvis I også er ved at kaste op over at sidde inde i de kolde lokaler og aflæse tabeller, slå ord op eller afstemme kemiske ligninger (og hvad I ellers laver dernede i b-fløjen?!), når solen skinner og foråret råder udenfor, kan I her aflede jeres opmærksomhed lidt ved at læse om de sprøde ting, der har foregået på SG det sidste stykke tid.

Anden g'erne har været på studieture, og vi bringer her i bladet nogle eksklusive anmeldelser og rapporter fra disse vilde og voldsomme ture ude i den store verden. Hvis I er mere til at få tingene kastet i ansigtet og bare ikke gider læse mere fra en skærm, ligger også videoerne fra stort set alle anden g-klasser her på Metusalem, og I kan hermed læne jer tilbage og bare blive pumpet med lækker studietursstemning. Der har også været gammel elevfest på gymnasiet i slutning af sidste måned, og også her har Metusalem været undercover og leverer et insider-look på præcis hvad der foregår til denne myte-omspændte begivenhed. Jeg kan røbe at det involverer borgmesteren, tvivlsomme kærlighedsråd fra en lærer og rigtig mange spændende udtalelser fra sejlende tidligere elever.

Ud over det har vi som altid både Satire og Sladder og interviews både med den nye formand for elevrådet og en opsigtsækkende første g'er, vi længe har ønsket at vide lidt mere om.
Tag godt imod det kære med-SG'ere og så håber vi at I nyder forårets komme og også husker at have det lidt sjovt engang imellem midt i slutspurten for at hæve karaktererne og den langsomt begyndende eksamens-angst.

Kys, kram og solskin fra redaktørerne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar