torsdag den 12. februar 2015

LÆRERNE FANGET I ØL-FESTIVITAS PÅ SKOLENS GRUND!

Af Metusalems Spioner 


Det er en mørk og stormfuld aften. Det er en oplyst aften - i hvert fald for de omkring 700 infoaften-deltagere som netop har forladt Solrød Gymnasiums grund for under 10 minutter siden. De sidste informationshungrende deltagere lusker ud af hoveddøren netop som dette scenarium finder sted.

Metusalem fangede onsdag d. 21 januar adskillige lærere i at sidde, og bælle bajere på læreværelset for lukkede døre. Lærerne ønskede højest sandsynligt ikke at blive opdaget i denne akt, men Metusalemmet er altid tilstede og altid årvågent. Eftersigende hyggesnakkede lærerne, imens de drak disse velsmagende dråber og havde absolut ingen intentioner om at dele ud af sin skat (i hvert fald ikke til elever).

På billedet ses en veltilpas mandlig lærer, tilbagelænet med sin bajer i hånden. En yngre han studerer opmærksomt og stående de ældre læreres luskethed i den hemmelige øl-driknings-seance, for selv at indlære denne adfærd. Hvis enkelte lærere torsdag d. 22 har opført sig underligt, sløvt, eller bare uoplagt har i nu svaret på dette.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar