tirsdag den 25. november 2014

GOSSIP GIRL nu med galla mm.

Af Gossip Girl 


Et helt halvt skoleår er gået, og meget er sket, men ikke meget er kommet ud i dagens lys.

Nogle gange, kan det være godt med en kort pause, for nu er gossip girl tilbage, og er endnu stærkere end før. Det, der før har været gemt bag lukkede døre, skal frem fra skjulet og det tør siges at SG dette år har været vildere end nogensinde før. Så kig dig omkring, og vær klar til at få the juicy news. I’m back bitches.

Rygtet siger, at der skete noget skandaløst til Scor en Frø! En sandwich blev set med to konger på dansegulvet, hvor de herefter forsvandt på toilettet alle 3. Det var det rene illuminati, den gode gamle trekant.
Det forlyder sig også, at selv samme kvindelige sandwich, synes godt om et par andre den aften. 5 fyre i alt skulle hun eftersigende have flækket, vi tror, det er tæt på en 2.g rekord, i hvert fald på en aften. Vi håber ikke, det er blevet en vane for hende at score, når der er målmand på! Måske skræmte Scor en frø hende en smule, for vi har ikke hørt nogle vilde historier om hende fra galla.

Men til denne højtidelige fest, hvor alle mødte op i det stiveste pus, forlyder det sig at en lækker mandlig frø, lad os kalde ham Spiderman,  deflorede (eller måske var de ikke helt virgins) 3 piger på en aften. En af dem fik I hvertfald en facial. Og efter han var kommet hende i ansigtet, var pigen for fuld til at lægge mærke til det, og hun gik ud på dansegulvet med sæd i all over, se det er en classy SG’er. Vi tror I hvert fald Spiderman syntes “galla var ret hygge”.

Og ja, galla var ret hygge. Der var parringskald mellem en sandwich og en dronning til Afterparty og det gik hedt for sig. Dog blev de to’s romance brat stoppet af at den lille, men gamle sandwich måtte brække sig, gossipgirl undrer sig, smagte dronningen så dårligt? To kom til undsætning og hjalp staklen.

En af de to der hjalp, en laber dronning, kunne også ses på dansegulvet. Her blev der danset igennem og også tæt med en anden konge. De to havde det godt, hvilket ses tydeligt på afterparty billederne – that ass grabbing though.

En anden dronning, også fra Metusalems redaktion, blev også ses på dansegulvet, og ja den blev følt. Her blev det kongelige igen blandet med en laber musikalsk sandwich – is it true love? Or can you blame it all on the alcohol?

Tilbage på SG’s trygge gange var der også kærlighed og romantik I luften. En tur I elevatoren er ikke kun et must for Mr. Grey from 50 shades, men er åbenbart også godt for et af vores yndlings kongepar. Hyggeligt skulle det efter sigende have været, ja særdeles #sprødt

Det er dog ikke kun happy endings, der er vidner til. Man kan sige, at en “fisker” fiskede forgæves efter en glad pige, men uden videre succes. Han fik dog et vådt tantekys som trøstepræmie, fra den som sagt “glade” pige.

En anden sandwich-fyr valgte at gå efter en HF pige, der ikke er nem at overse. Og rygtet siger, at den søde musik imellem de to er fortsat ud over bare lidt del af mundbakterier til galla-festen.

Ingen fest uden troubles, der blev også næsten startet en slåskamp mellem en konge og en frø, men alt løste sig jo til sidst. SG er trods alt overvejende kærlighed og sexorgier, #nohate, der er intet at slås om.

Hvis I føler jer stødt, eller synes dette er for meget, så husk, at al opmærksomhed er god opmærksomhed – en god historie skal ud til folket og ikke gemmes I skabet.

Jeg glæder mig til flere skandaløse begivenheder, SG.

Xoxo Gossipgirl


*alle kilder er anonyme, hvis I har et tip, kan I skrive en besked til Metusalems FB side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar