fredag den 21. november 2014

Galla Kåringer 2014


Smukkeste 1.g’ere
Lærke Hansen fra G4 og Jens Laursen fra G4


Lærke shinede i sin sølvglimmer kjole, der tilfældigt var købt i Køge. Prisen går til Lærke, da hun fortalte, hvordan hun var sød mod alle, hvilket hun også viste, ved at fortælle hvor beæret og glad hun var for at blive nomineret.

Man kunne næsten ikke undgå at lægge mærke til Jens, der var klædt i et flot hvidt jakkesæt, som hans mor havde anbefalet ham, for at være anderledes og skille sig ud. Dette kan man sige lykkedes, da han samtidig også følte sig meget pænere end de andre og lækker i sit outfit. 

Smukkeste 2.g’ere
Katrine Ken fra 2d og Frederik Bagge fra 2e


Det lignede ikke, at Katrine først havde valgt sin kjole en halv time inden festen, da hun stilet og flot mødte op i sin sorte kjole og med flotte krøller. Derudover mente Katrine, at hun skulle vinde, fordi hun for en gangs skyld ikke var iført sine elskede joggingbukser. What a transformation!

Man kunne høre Frederiks jubelråb langt væk fra, da han fik at vide, at han var nomineret. Iført en tigerblazer fra genbrugen og en grøn beanie var han et klart valg, da han stilet rockede sit outfit og især blazeren, som han havde stjålet fra sin storebror. Han mente, det at vinde var det største, der var sket i hans liv, så derfor er det klart, at han tager prisen. Derfor tager han selvfølgelig også prisen som.....

Årets avantgarde

Det er jo nærmest uundgåeligt 

Årets 3.g’ere


Freja strålede i sin lækre kjole, hun beslutsomt havde valgt til dagens anledning, da hun kun lige akkurat havde fået lov til at deltage, da hun til sidste fest var blevet taget i at have sprut. Hun havde derfor selv lagt sin makeup og udvalgt den helt rigtige kjole. Derudover var hun meget beæret over at blive nomineret, da der var mange andre flotte piger.

Det kom bag på Thomas, da vi trak ham til side for at fortælle ham, han var nomineret. Han føler ikke, at han er så kendt på skolen, men iført et lejet jakkesæt følte han sig alligevel stilet, da det ikke er tit, han er iført så fint tøj. Han rockede dog sit sorte jakkesæt, der sammen med det søde smil gjorde ham til en ægte vinder.

Årets lærer
Maline Gehrt-Bendixen
Iført en flot, farverig buksedragt tog Maline opmærksomheden fra de andre lærere. Hun var beæret over nomineringen, og synes det ville være for sejt, hvis en vikar vandt årets lærer. Men i det outfit plus hendes søde personlighed var det ikke noget svært valg. Selv føler Maline sig lækker, og til trods for hun ikke er en kjolepige, klæder hun sig flot og elegant.

Årets længste kjole 
Teba Sabri fra 3.x


Teba Sabri fra 3.x optrådte som en sand prinsesse og strålede denne aften i en balkjole af dimensioner - derfor måtte vi selvfølgelig give hende prisen.   

Årets korteste kjole
Line Marie Jørgensen fra G3

                
Line Marie Jørgensen fra G3 havde i aftenens anledning iført sig en delikat lang "t-shirt" med flotte blå blonder, efter bedste frø-princip. Kreationen var så kort at der næsten var udsigt til balder og andre godter, hvilket vakte Metusalems opmærksomhed. 

Årets stiveste
Jonathan Olsgård Hansen


Jonathan Olsgård Hansen (eller som vi ønsker at benævne ham: Lille-Rulle, selveste DJ-Rullekraves lillebror) gjorde sin storebror kunsten efter, og drak sig en ordenlig skid på denne aften. Da Metusalem spurgte hvad han synes om kåringen, svarede han: "STÆRKT! Jeg ved det sgu ik' øøøh... fedt!" og forlod interviewet...i zig zak. 

Årets Lanciers
Caroline Holm og Rasmus Skov fra 3.D

Den dejlig idrætslærer Mikkel Teglgaard, hjalp Metusalem gevaldigt på gallaaftenen og udpegede som ekspert det par, som dansede den bedste lancier. Det var selvfølgelig ikke den letteste opgave, men til sidst faldt valget på disse to skønheder fra 3.D - Caroline Holm og Rasmus Skov, som med deres formidable lanciers, dansede sig til kåringen. 

Årets lækreste par
Benjamin Mann-Nakel og Cecilie Grubb Jensen. 

For andet år i træk har Benjamin Mann-Nakel (3.b) og Cecilie Grubb Jensen (3.z) charmeret sig ind på førstepladsen som årets lækreste par. Det var nu også svært at stå for deres absurde sødme og skønhed på gallaaftenen!

Årets Fisskali
Philip Jon Østergaard fra G1

Philip Jon Østergaard fra G1 vinder prisen som årets fisskali. Metusalem tildeler denne pris på grund af at Philip flere gange i løbet af festen fremstod som en rigtig scorekarl. Det kan tydeligt ses på ovenstående billede af ham fra afterparty.

Vi vil i denne forbindelse også gerne lige udstede en formel undskyldning til Sebastian fra G7, som vi ved en fejl fik vist billeder af da vi på scenen overrakte diplomet til Philip. Undskyld Sebastian! Du får her et billede også, og vi tildeler dig prisen som "Fisskali nummer 2", for de geniale føler-billeder, som vi helt klart mener kun er en fisskali værdig!

Årets reglbryder
Caroline Hansen fra 3.b

Denne pris måtte naturligvis tilfalde Caroline Hansen fra 3.b. Som eneste pige fra 3.g iført buksedragt (ikke kjole, BUKSEDRAGT) brød hun alle regler, hvilket vi i Metusalem, synes er utrolig sejt! En helt igennem smuk gallapåklædning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar