torsdag den 6. november 2014

Den Sure Dame om Galla

Af Den Sure Dame


Galla. De fleste elever ser frem til galla, i sær 3.g’erne, hvor det klart er deres ”time to shine”. Der er en grund til, at de er konger. De værste findes dog blandt 3.g klassernes piger. Hvad skal der til? Flotte kjoler, limousiner, hairstyling, dans og gallapartnere. MEN!!! Hvad nu hvis man ikke når at anskaffe sig disse ting!? Hvad nu, hvis man ikke finder en passende kjole, der sidder lige som den skal, eller ikke finder den perfekte gallapartner!? Hvad nu, hvis man ikke kan danse lancier uden at falde på grund af den måske lidt for høje promille, og den dårlige motorik? Eller hvis ens hår bare fucker helt vildt den aften!?
Især kjolen kan forårsage mange suk og meget stress, hvis den ikke findes i tide (samme problemstilling gælder undertegnede).  Man kan prøve 100 kjoler uden at nogle af dem kan være gode nok. Først forsvinder brysterne i den løse top, så ligner ens arme cocktailpølser med ærmer og så forsvinder taljen i det lange skørt. Når man endelig finder en kjole, der passer nogenlunde, kigger man på prismærket, og så koster den (surprice) 3000 kr. Der røg den måneds SU. Det er et endeløst pulsespil, og der er lige før, det skal anbefales alle at begynde denne jagt mindst 1 år før….

Man skulle tro at det var nok, at beskæftige sig med sin egen søgen efter mening (eller kjole eller gallapartner eller limousine). Men ikke nok med, at man skal håndtere sine egne tårer og strabasser, jo, så skal man også lægge øre til de utallige andre, der kæmper med de samme ufatteligt, ligegyldige problemer. Det er de samme, der hver gang klager over, at de ikke har fundet kjolen, og vræler ud, hvor misundelige de er på dem, der rent faktisk har styr på deres liv (og galla…)

Hvilket bringer os videre til det sidste eventyrligt, ufatteligt irriterende. DEM som rent faktisk har den perfekte gallakjole. De har måske fået den syet hos en skrædder, lige efter deres eget ønske og eget design, så den passer helt perfekt – for deres forældres penge, naturligvis.
Dem, som er blevet spurgt med roser og lir – af op til 5 perfekte gallapartnere. Dem, som kan danse lancier, så de ikke falder, ikke engang i BAGLÆNS HERRE FUCKING MØLLE, og dem, hvor ikke et hårstrå sidder outta place. Derudover, er frisørtiden på plads (hvordan skulle håret ellers sidde!?) samt limo’en, og en flaske Moet, fordi, sådan skal det være #fuckasti

Til dem skal det siges, fra frøken sur – tillykke. Og well, fuck jer <3 

Positiv? Hvad er det?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar