fredag den 3. oktober 2014

Hr. Glad om scor-en-frø

Af Hr. Glad


Ved I hvad der er rigtig dejligt her i livet? At møde nye mennesker. Et nyt ansigt til ens omgangskreds eller dagligdag er den rene velsignelse og nogle gange så ender det nye ansigt med at være dit absolutte yndlingsansigt. Så Hr Glads råd når det kommer til ansigter er; vær altid åben for at møde nye mennesker med ansigter. Hr Glad vil ikke diskriminere folk uden ansigter, men jeg antager bare at de fleste har dem. Hvis de ikke har et ansigt så... kan de sikkert være fantastiske mennesker alligevel.
Der er en tid på året hvor alle på vores herlige gymnasium får mulighed for at møde nye mennesker, og det er nemlig når de nye 1.G'ere, eller rettere, de nye frøer træder til. De nye ansigter maler Solrød med nye farver, og de mange nye personligheder skaber et nyt billede på Solrød Gymnasium som ingen ville være foruden. Tiden som frø er meget speciel, man er ny og man er nederst i hierarkiet men samtidig har man også de fantastiske 2.G'ere (Sandwiches) og 3.G'ere som er der til at byde een velkommen på kærlig facón med hop, sang og hvad de ellers kan finde på. Men det fedeste som frø, er dog at der er en hel fest dedikeret til deres ære! Scor En Frø festen!
Det kan godt være at det er svært at være ny, men det er derfor at festen er til. Det er derfor mange af skolens aktiviteter, og grupper er en så essentiel del af skolen. Metusalem er blot en ud af mange grupper på Gymnasiet hvor man kan lære folk at kende på tværs af årgangene og klasserne. Der er Elevrådet og dets utallige udvalg, Opdigtet Onsdag, og mange flere, men festerne er uden tvivl også en herlig mulighed, især Scor En Frø! Hvor der er god musik, flotte mennesker og flirt i luften!
Så gør lige Hr Glad en tjeneste! Dans, drik, le og hyg jer nu her på vores gymnasium.
Sidste råd til de nye frøer, samt de elever der ikke har taget springet endnu! Vær med! Vær med til alt det du kan magte, og så vil du ALDRIG fortryde din tid blandt de røde mursten!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar