torsdag den 9. oktober 2014

En god start på noget rigtig godt

Af Rikke Alexandrine Müller Nielsen


Elevrådet er startet op efter sommerferien, og i den tid har vi gjort alt, hvad der stod i vores magt for at få fat i alle de/jer nye 1.g’ere, og det er gået rigtig godt! Der er kommet mange nye ansigter, og det tyder også på, at nogle af dem vil kaste sig ud i at tage med på vores årlige ’hyttetur’. Det er vi rigtig glade for!
I det kommende år vil vi gøre vores bedste for at opfylde jeres ønsker (inde for rimelighedens grænser ;-)). Hvis der er noget, I gerne vil lave om, noget I er utilfredse med eller bare noget, I gerne vil have, at vi undersøger, gør vi det gerne. Det betyder, at I aldrig skal tøve med at stille krav til os. Vi er der for jer, og vi er der for at gøre jeres tid på skolen så god som overhovedet muligt, og vi vil gå ret langt.  
Vi har i elevrådet besluttet os for at gøre det lettere at være med. Det medfører, at den enkelte ikke har så meget ansvar som førhen. De opgaver der kommer op, deler vi ud på så mange hænder vi kan, så man ikke skal tilsidesætte de andre ting, man rigtig gerne vil bruge sin tid på. Det tror vi på er en god løsning for at give alle en chance for at gøre en forskel. Derfor vil det heller ikke være mig, Rikke, der kommer til at skrive disse månedlige artikler hver gang fremover. Den vil blive skrevet af dem, der lige har lyst, og det vil være deres tanker, der vil blive delt med jer.

 Hvad kan du bruge elevrådet til?

- Hvis du er utilfreds med de psykiske forhold på skolen
- Hvis du er utilfreds med de praktiske forhold på skolen
- Hvis du føler dig uretfærdigt behandlet (lærere, ledelse, etc.)
- Hvis du oplever noget, du ikke vil finde dig i

I kan altid skrive til mig (Rikke Nielsen 3.b) eller min næstformand (Amalie Olsson 3.x) på Lectio eller Facebook. I er også meget velkommen til at fortælle jeres venner, der er med i elevrådet, hvad I har på hjerte, og så vil de viderebringe det. Vi glæder os til et godt år!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar