torsdag den 3. april 2014

Rygtet siger... no.2

Af "Yolo-Bonnie"


Åbenbart er klasseromance blevet ”a thing”. Igen har endnu to fundet sammen fra samme klasse! Eller i hvert fald et kort stykke tid, måske en aften eller to… Studytrips really brings people together!

Rygtet siger også, at der åbenbart hang et mystisk (fyldt) kondom på et dørhåndtag, igen på en studietur. Hvad der er sket her, kan man jo kun gisne om. Men en ting er sikkert – 2.g’erne har haft de fedeste studieture!

Vi har også hørt en lille fugl synge om, at der vist har været en vis klasse, som har badet i et springvand someplace in southern Europe. Lige indtil politiet kom…

Der var vist også en dreng, som blev så stiv, at han skrev til sin lærer om hun ikke ville med til opvarmning på deres værelse. Hmm, lyder lidt suspekt, men læreren takkede gudskelov pænt nej og gik i seng.

Og selvfølgelig slutter vi af med en klassiker. Igen er to elever blevet spottet på toiletterne til en gymfest. De gamle sange vækkede vist noget i 2 elever, og da de ikke kunne beslutte sig, hvor de skulle sove i nat, blev det altså på skolens toiletter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar