torsdag den 3. april 2014

Nyt fra elevrådet no. 4

Af Harun Muharemovic


Det sidste stykke tid i Elevrådet har været stille og uden de helt store udfordringer. Dette er dog ikke ensbetydende med, at der ikke sker noget i Elevrådet, og at arbejdet er blevet sat på ”standby”. Det mest spændende, der optager elevrådet her og nu, er det kommende formands -og næstformandsvalg, som vil finde sted tirsdag den 1. april. Nu ved I altså, at det ikke er en aprilsnar, når det bliver meddelt, at en ny formand og en ny næstformand er blevet valgt. Det er spændende at følge formandsskabsvalget, fordi det kommer til at betyde rigtig meget for den yderligere elevdemokratiske udvikling på vores gymnasium. Den (snart) tidligere elevrådsledelse er meget sikre på, at de den nye formand og næstformand, kommer til at gøre et godt arbejde som elevernes talerør, og sætte et nyt præg på demokratiudviklingen.
Ellers er Elevrådet, ligesom resten af skolen, på vej ind i en periode, hvor det hele handler om eksamener. Derfor vil det primære fokus være at finde nye udfordringer, som skaber et langtidsperspektiv til det der skal opnås efter sommerferien. Derfor vil vi opfordre jer til at melde jer ind i Elevrådet, så I kan have en direkte indflydelse på udviklingen af vores skole!     

( Det ny elevrådsledelse blev valgt på mødet tirsdag d. 1/4-2014, og I kan i fremtiden se Rikke Müller Nielsen 2.b på formandsposten, samt Amalie Wendt Olsson 2.x på næstformandposten.)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar