torsdag den 3. april 2014

Det nye festudvalg

Af Alexandra Munch & Katrine Lionett


De er unge, de er nye og de er klar!
Det lykkedes ikke første gang. Det lykkedes ikke anden gang. Men tredje gang, er tydeligvis lykkens gang og de gav sig til kende. Det nye festudvalg altså. De marcherede op på scenen og det markerede et farvel til tidligere formand og næstformand Yasemin Yavari og Alexander Noer. Meget mystik florede i luften omkring den nye festudvalgstop: var der nogle der ville overtage de betydningsfulde pladser? Var der nogle der kunne løfte opgaven? Var der nogle der kunne leve op til den kæmpe arv, som formandsposterne i et af SG’s vigtigste udvalg har?

Når man sætter sig ned med Frederikke Boserup, den nye formand, så kan man mærke, at hun har prøvet det før. Hun er erfaren, hun ved hvad hun vil og hun har hvad der skal til. Hun er benhård og kan tage hårdt fat om tingene. Vi refererer selvfølgelig til hendes fortid som promoter! Hun har stået bag flere arrangementer og tænkte at formandsposten var noget hun snildt kunne klare. Rygterne sagde, at da spørgsmålet om hvem der skulle overtage formandsskabet lød i det lumre klasselokale, var der intet svar og spørgsmålet hang i luften. Men, da vi luftede dette rygte for den nyvalgte forkvinde var hun uforstående: ”Der var faktisk 4-5 stykker ud af de 20 personer, der sad til mødet, der ønskede posten.” Derfor blev Frederikke valgt på baggrund af hendes gode evner til at arrangere og skabe fester – og det kan konstateres at engagementet i festudvalget stadig er eksisterende, og at der er håb forude for Solrød Gymnasiums fester! Lidt forsinket kom Selena Friis fra 1.c halvløbende til det ydmyge halvblå, 1.g kantinebord, hvorpå det lille møde blev holdt. Vi fik nu ansigt på den nyvalgte næstformand. Hun er chill, hun er rolig og hun er alt det en god næstformand skal være – for hende og Frederikke omtaler netop sig selv og hinanden som ”et godt makkerpar”. Så mangler vi kun at løfte tæppet for det sidste nye ansigt. Navnet er Torp. Matthias Torp. Den nye kassér. Da vi spurgte ham, om der havde været kamp til stregen om den sidste og dog vigtige plads, svarede han med et skævt smil: ”Næh, det var kun mig.” Så fik vi det på plads. Vi er ikke i tvivl om, at han vil gøre det godt.

Men, hvordan ser fremtiden ud? Der er nye boller på suppen, der er nye tider for festudvalget, det siger de nye formænd i hvert fald. Hver fest skal være anderledes end den forrige og Solrød Gymnasium skal til at levere de fester, som de har tidligere har haft ry for. ”Billige damer og god sprut – eller vent, gode damer og billig sprut” Metusalems ynglings citat, som Dennis ”Trumpsta” udtalte. Han er en af de nye promotere. Det er en del af det nye festudvalg: ”der skal ske det, at det ikke kun er 3-4 der skal stå for det”, siger formand Frederikke Boserup. De lover altså federe fester, bredere arrangementer med mere engagement – vi er fan! You go girls (og Matthias) ((og alle de andre promotere)).

Frederikke Fleur Boserup, 1.p

Ingen kommentarer:

Send en kommentar