torsdag den 13. februar 2014

Valentine for satan

Af Meike Sørensen


Ja, den er sgu god nok. For nogle når det at blive d. 14 februar, endnu en gang uden en partner at dele dagen med. Suk, gid det var mig som havde en at kysse på, en at knal…Ja, i gætter selv resten. Men HELT ÆRLIGT, d. 14/2 er mere end blot en undskyldning for at spise en ekstra spand ’Ben & Jerrys’ hvis du er single. Selvom nogle af dine venner måske skal på date netop denne dag, så er der da ingen grund til at grave sig med i et sort hul af overspisning og sørgefilm. Metusalem kommer med en glimrende guide til hvad du skal gøre hvis du er en af de heldige personer, som stadig er fri på kødmarkedet – også selvom det er valentines dag.

Hvis du er en kvinde
  1.  Kvinde, pige, hvad end du gerne vil omtales som – hør her! Der er ingen grund til at overspise fordi det er kærlighedens dag. Kalorier gør dig kun mere ulykkelig i sidste ende. Og hvis du skal indtage kalorier (hvilket man er nødt til, for at leve) kan man lige så godt få nogle af de sjove med i svinget. Drik en øl, eller femten. Slå dig løs, grin med dine single venner. Der kommer bare ikke nogen ’Prince Charming’ og kaster en sten mod din rude, midt i dine halvkvalte hulk over en plat kærlighedskomdie. Forstå det nu damer. Kravl nu ud af valentines-sørge-hulen og snak med dine venner. Der er andre der er i samme båd. Metusalem anbefaler at du drikker dig pløre vissen i humle på valentines dag. Det er jo også fredag.
  2. Gør dig lækker. Lyt til noget lækker selvtillidsgivende musik. Hvad enten det er: Pop din booty bitch” eller franske sangerinder der stønner – det er lige meget. Stil dig foran spejlet og sig at du er tilfreds med dig selv. Bagefter kan du tale stilling til om du er enig i forestående udsagn. By the way, så er fransk musik altså over al forventning når det kommer til at føle sig ’kvindelig’. Der er noget ved det sprog som er totalt feminint og lækkert. Hold dig fra tysk, ord som f.eks. belegen og liebesknoten er sgu ikke lige frem nogen som verden bliver smukkere af.
  3. Lad nu være med at tænke over det. Piger har en ALT for stor tendens til at tænke over valentines dag. Face it girls; valentine blev lavet, så at blomsterhandlerne kunne tjene lidt flere penge. Akkurat lige som fars dag og mors dag. Money, money, money og sådan forsætter det! Hvad de måske ikke vidste, var, at tusindvis af piger verden over ville få en kronisk dårlig dag, denne dag. Det er ikke fedt at se ens veninder svanse af sted med en fyr under armen. Det er faktisk virkelig surt til tider. Men som et ordsprog siger: græsset er altid grønnere hos naboen. Man vil altid have det, som man ikke selv har. Hvad med at tage et kig på dig selv og sige; jeg er fri, jeg er lækker og jeg vil have en pissesjov fredag. Livet er fyldt til renden med pessimisme – det skader ikke at være lidt glad en gang i mellem.


Hvis du er en mand:
  1.  Metusalem gør opmærksom på, at denne artikel overhovedet ikke er objektivt skrevet… (bladet er leder af kvinder for Søren da, det kan i ikke bebrejde os)
  2. Hvis du er mand, dreng, har en penis eller andet der kan stritte af lyst – get out there. Pigerne kan jo ikke se nogen grund til at forlade deres sørgehule, hvis der ikke er nogle fyre på den anden side som lokker. Kan de vel?
  3. Kom med de komplimenter. Hvis damerne skal tro på sig selv og tro at de kan score, er det vigtigt med komplimenter. Nogle piger ligger slet ikke mærke til hvis du ligger an på dem, så smæk de komplimenter på bordet, mand! The game is on.
  4. Vær nu en gentleman. Det er sandt. Jævnfør forrige punkt om, at kvinden skal være stolt af sig selv, skal manden også værdsætte hende. Det handler ikke om ligestilling – eller feministiske slagord – det handler om at kvinden faktisk også værdsætter jer utroligt meget. Spillet er bare (som oftest) sådan: manden start, kvinden lavet næste træk. Der er ikke noget en kvinde elsker mere end at blive budt en gratis øl.

Og med disse ord ønskes i en herlig Valentines dag. Måske til overfyldte lokaler på TEX, hvem ved hvad tiden bringer? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar