torsdag den 13. februar 2014

Leder, Februar 2014


Af Sofie Rechendorff Andersen og Meike Sørensen

Erantis der frodigt strutter i forårssolen
Ja, så blev det sørme et nyt år. 2014 og al det der halløj… Vi håber selvfølgelig at I er kommet godt igennem, har drukket jer sejlende fulde og har røget en smøg eller tyve. Men det er ikke det, det handler om! Selv hos Metusalem, har vi kunne mærke den pressede tid, som januar har været. SRO, teaterkoncert og andre skolerelaterede arrangementer har måske lagt en dæmper på løjerne. Men frygt ikke! Metusalem er lige som en blomst, som en erantis, der i lang tid står stille – du tænker måske; der sker ikke en skid med den grimme blomst – og så, lige pludselig, springer den ud og ryster hele butikken med sin smukke tisgule farve og løfte om forår. Sådan er Metusalem. Som den smukkeste tisgule blomst, gødet af hundelort, coladåser og cigaretpakker. En blændende og overraskende skønhed.
            Og vi har ikke ligget på den lade side! I denne udgave lancerer vi den nye sektion ’SG NEWS’. Og nej, den handler ikke om latterlige ligegyldige nyheder, der bliver gentaget og gentaget og gentaget og gentaget, som på TV2 News – den handler om, hvad der rør sig i gymnasiets gemmer, lige nu og her. Det er alt fra nyheder om elevrådet, til lærerne, kantinen – you name it, we bring it. Metusalem har fået en sektion, der forvandler bladet fra ’et skoleblad’ til ’et skoleblad med twist af at være en seriøs rigtig avis, som dem i den virkelige verden, omg’. 
            Vi har genfødt 'leksikonet Fictio', som er at finde under sektionen 'Satire'. Leksikonet har en lang smuk historie i Metusalems forrige udgivelser og vi har besluttet at vække det til live. Nyd det, og husk at HVERT et ord er sandt. Metusalem ved jo alt. 
            Ydermere, har vi i denne udgave haft fokus på den dejlige teaterkoncert (wuhu!) og den nærtliggende valentines dag. Ja, Metusalemmet var i den grad en person med kærlighed for højtider, og dette håndhæver vi selvfølgelig på redaktionen.
            Så nyd nu jeres forårsdage, jeres vinterferie og jeres Metusalem - og husk på os, hver gang I ser en erantis på jeres vej.

Så er der bare tilbage for os to redaktører, at ønske jer alle sammen en rigtig elskelig Valentines dag, eller som vi foretrækker at udtrykke det: "Vi ses på Tex!"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar