søndag den 1. december 2013

Rygtet siger... no. 1


Af "Yolo-Bonnie" & "Swagger-Clyde"

Rygtet siger at...
- Hele skolens nye fave-couple er efterhånden blevet spottet i at være lidt for dirty.  Altid, hele tiden, over det hele. Sidst var det, da de havde glemt at låse døren til toilettet i et frikvarter, og pludselig stod hele pigens klasse ude foran. Derved var de busted, men pigens eneste kommentar var en høj latter. Gad vide hvornår stormen ved at være nyforelsket går over – vi skulle nødig have at det var en sød, forvirret frø, som opdagede dem næste gang.

- Ovre i det andet hjørne, havde en 3.g'er måske en lidt for fuld aften til galla. Øjenvidner beretter, at han har slingret frem og tilbage over gårdpladsen på Park, (tror vist også at han faldt en gang eller to) samt, at han har brækket sig adskillige gange (både på Park og hele vejen op til Østerport St). Da han så ankom til Østerport St. skulle ham og hans venner eftersigende have fået den brillante idé at tage regionaltoget til Køge (selvom han burde tage A-toget), for det ville helt klart have været smartere end at vente 20 min på S-toget! Lyder som om at vores glade dreng har haft one hell of a night!

- Det er blevet fortalt, at der til galla var en pige, med så nedringet kjole på, at der nærmest kun var publikum på hende, da hun dansede Le Lanciers. Nogle 2.g’s drenge har efter sigende haft svært ved at opføre sig ordentligt!

- Til galla-afterparty var der en herlig dreng, som fik den idé, at han skulle bilde dørmændene ind at hans forældre var skilt, og at han ikke fik noget mad derhjemme. Egentlig var han bare skide sulten og prøvede at nasse mad i en brandert. Men hey! Det virkede – han scorede sig to cheeseburgere. Godt gået!

- Der skulle efter sigende også have været en pige fra 1.g, som var SÅ stiv til galla afterparty, at hun vågnede op med en gummistøvle ved siden af sig dagen efter. Forklaringen på dette var, at hun på McDonald’s var faldet i snak med fire 30 årige gutter, som havde givet hende en enkelt gummistøvle (ejeren var formodentlig en af mændenes barn). Hun kaldte den straks Julius og begyndte derefter at fodre den med fritter. Bagefter tog hun den på hovedet og det blev hendes kæreste eje, lige indtil hendes mor smed den ud dagen efter.

- En 3.g pige har scoret en 1.g dreng! Wuhu, dette år falder udenfor de forrige års jargon! Før i tiden var det kun 1.g piger der gik all the way med 3.g drenge – men i år er det omvendt. P.s., pas på med at bruge toilettet overfor A15…

Så alt i alt kan vi konkludere, at folk virkelig er begyndt at tage begrebet ”julehygge” bogstaveligt! Aldrig har en rygtet siger været så spækket med dirty little secrets som i denne udgave!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar