tirsdag den 3. december 2013

Leder, December 2013


Af Sofie Rechendorff Andersen & Meike Sørensen


Kære SG,
det er nu for længst bevist at Metusalemmet er vækket fra sin dvaletilstand. Skolebladet har ikke kun den største redaktion nogensinde, men har også fået nye klæder. Fortidskunstnere som H.C. Andersen, ville hævde at dette henviste til nøgenhed, men nej, der må vi skuffe jer (i denne omgang).  Vi præsenterer med stolthed i vores autoritære kvindestemmer; Metusalems nye hjemmeside.  Metusalem vil, fra nu af, ikke længere være lukket land for engagerede læsere. Eftersom at Metusalem ikke længere er en hjemmeside, men derimod en blog, kan I som læsere nu kommentere og debattere og på den måde få indflydelse på SG’s stemme.
                      I anledning af den festlige højtid, har vi klædt Metusalemmet (ses øverst på siden)ud i mere muntre klæder. Dette virkede han desværre ikke så tilfreds med, men hvad gør man ikke for at sprede lidt julestemning på SG. Som noget særligt i den forbindelse, lancerer vi nu for første gang nogensinde; Metusalemmets pakkekalender. Denne smukke decemberbegivenhed er fundet frem fra de første år af Metusalemmets levetid, hvor den blev brugt som hæmmende middel mod decemberstress og vinterdepression. Hver dag trækkes der en tilfældig SG’er i spisepausen, som får foræret en julepakke af Metusalems redaktører. Det var Metusalemmets ønske at sprede juleglæde og hygge i den mørke tid, og vi har selvfølge tænkt os at eftergive denne befaling. Så glæd jer, kære SG’ere og lyt efter jeres navn i højtaleren hver dag indtil ferien.
                      Der udover har vi i redaktionen bla. haft fokus på den fantastiske  galla i november, som I sikkert ikke har glemt. Hvad enten I har moralske tømmermænd eller glade minder, så tag endelig et kig tilbage i tiden og se hvad redaktionen har fundet frem til. F.eks. har vi genoplivet sladder spalten, som denne gang har et særligt fokus på gallaaftenens eskapader.
                      Vi takker for at I gider læse med og må juleånden være med jer.

Med venlig hilsen de to redaktører. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar