fredag den 22. november 2013

Nyt fra elevrådet, no.1

Af Christine Claudi Mortensen


Elevrådet har den seneste måneds tid viderearbejdet med nogle emner fra sidste år.
Der har været fokus på mentorordning, som nu er kommet op og stå i samarbejde med kontaktpersonen for mentorordning, Alexandra 2.C og hendes lærerkontakter, Astrid Mørk og Esben Lauersen.
Lærer-elev-forholdsudvalget arbejder også for, at der kommer mere fokus på valgfag, så eleverne på valgfagsholdene får et bedre kendskab til deres medstuderende.
Aktivitetsudvalget i Elevrådet er i fuld gang med at arrangere en masse fede arrangementer for hele skolen. Det skal være med til at skabe et godt socialt netværk på tværs af årgangene. De har i år valgt at arbejde mere projektorienteret, hvor man kun arbejder med de arrangementer, man egentlig finder spændende. De har en ambition om at lave to arrangementer om måneden og håber, at folk vil bakke op omkring det og forhåbentlig strømme til arrangementer. Der vil både være foredrag og en masse sociale arrangementer. Et af de kommende arrangementer er et Talentshow, der vil blive afholdt d. 27-11-13, hvor SG’s elever, med alle mulige forskellige talenter, får chancen for at fyre den af. Ikke desto mindre vil der også meget snart være en bordfodboldsturnering, som Jonas Jensen fra 3.E, er i spidsen for - turnering vil foregå i spisepausen for alle dem, der har lyst til at deltage!  
Vi har i fællesskab med Festudvalget, Fredagscaféen og Metusalem skabt et udvalg, Kommunikationsudvalget, der har til formål, at skolen 4 største udvalg skal arbejde sammen og skabe et godt samarbejde med ledelsen. 
Vi nærmer os snart oktober og d. 11-13/10, hvor Elevrådet vil drage ned mod Stevns for at afholde sin årlige hyttetur. Her vil vi få besøg af Flemming Hansen, som er innovationslære på SG og Astrid Mørk, som er lærerepræsentant for Elevrådet. Turen har til formål, at skabe et godt sammenhold på tværs af Elevrådet med en masse skæg og samtidig skabe nogle nye målsætning for det kommende år. Vi glæder os sindsygt meget til en super weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar