fredag den 22. november 2013

"Hvorfor leve når man kan dø?"

Af Camilla "Mandy" Volf


Hvorfor er der allerede julevarer i butikkerne? Vi er kun i oktober! Bliver det tidligere og tidligere for hvert år? Det eneste der er mere trist end dette, er, at de sælger Halloween og julevarer på samme tid!
- En sodavand fra maskinen i kantinen steget fra 15 kr. til 18 kr. 18 kr.! Det er billigere i centret end på skolen er nu! Folk finder sig jo kun i dette fordi egentlig ikke gider gå ned i centret efter en cola eller sprite.
- Når ens favorit karakter i en serie dør. Hvorfor?!? Vil instruktøren bare gerne have en til at bryde ud i gråd og få lyst til at slå en eller anden? 
- Hvad med når en serie man har fulgt med i slutter, eller når man skal vente et halvt år på en ny sæson. HVORFOR? Hvorfor kan de ikke bare forsætte efter en måned eller noget? 
- Hvorfor kan kabel tyve ikke bare grave et hul i jorden og hoppe ned i det? Hvorfor skal de lige ødelægge alles dag ved at stjæle togkabler? Kan de da ikke finde et andet sted at finde noget dumt kobber? Jeg tror faktisk at de er nogen af de mest hadede mennesker i dette land.
- Folk som spiller maveorgel! Hvis folk kan finde ud af det, så fint. Men kan de fleste som spiller det, ikke spille andet end "My Heart Will Go On?" Er det så svært at lærer en anden sang?!?
- Det der med at man kan sidde i en uge uden at komme videre i Candy Crush... Det kan gøre mig så gal!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar